2016 Can Alıcı Sözler

2016 Can Alıcı Sözler

·         İnsan her şeyi zamanla unutur sineye çeker, fakat yaşadığı kırgınlıklar mutlaka yüreğinin bir kenarında yer alır, unutamaz.

·         Özlediğin birini aramaya çekiniyor, onunla ilgili hayal kırıklıkları yaşamaktan korkuyorsan, ilk adımı ondan beklemelisin. Eğer sevgi karşılıklı kitlede yer alıyorsa ilk hamle ondan gelecektir.

·         Bugün için yaşadıklarını bir kenara bırak, yarın sana çok güzel sürprizler hazırlıyor olabilir. Sen yeter ki güçlü duruşun ile hayatın güzelliklerinden mahrum kalma.

·         Öfkeyi sevdiğine gösterdiğin zaman, oda sana öfke ile cevap veriyorsa akıllı davran önce odayı sen terk et. Çünkü mevzu ne kadar büyürse, aranızda ki gereksiz kavgalarda bir o kadar büyüyecektir.

·         Bir anne evladına nasihat boşuna vermez, annelerin lafı her zaman dinlenmelidir. Çünkü onların evlilik öncesine dayanan geçmişleri var.

·         Sevgili olmak ve o sevgi içinde duyguları paylaşmak oldukça insani davranışlardır. Fakat her zaman kişi kendi terbiyesinin dışına çıkmamalıdır.

·         Doğru kararlar verildikçe, insan yanlışa doğru yürümez, bütün yollar ona açık olur.

·         İnsan duygu karmaşası yaşıyor ise, muhtemelen bu sıralara kafası oldukça karışmıştır. Kafanızın karışmasını düzeltme yolunu seçerseniz, hatalara pay vermemiş olursunuz.

·         Vefa insan verilmiş hediye gibidir. Alıcısı onu değerli görüp, en güzel yerinde saklamayı bilirse, vefa yerini bulmuş olarak mutluluk egosunu en içten yaşamayı hak kazanır.

·         Kibir kadar kötü bir yüz ifadesi yoktur. Eğer bir insan başkasını küçümseyecek kadar hor görüyorsa, sanırım o insan burnu havada bir kimliği taşıyor. Bu da onun hayat tarzını sıfıra düşürüyor.

·         Sadece gülüş ile seversin birini, huyunu bilmeden kapılıp gidersin. İşte o zaman seçtiğin sadece dış görünüş olur ve çok yanılırsın.

Bir önceki güzel sözümüz olan ÇOK ANLAM YÜKLÜ SÖZLER başlıklı yazımızda gibi etiketlerin yer aldığı sözler bulunmaktadır.